Wai Thai

Deo Wellnessa koji svojom lepotom ostavlja goste bez daha je centar za masažu Wai Thai,urađen u mističnom orijentalnom stilu.Sam ulazak u Wai Thai za Vas će značiti oslobađanje od stresa i apsolutno prepuštanje blagodetima masaže. 

Masažni centar ima 7 masažnih prostorija i svaka predstavlja posebnu celinu prema nameni: prostorija namenjena za masažu toplom čokoladom  i tretmane tela, prostorija u kamenu za masažu vulkanskim kamenjem, antistres prostorija kao i velika masažna prostorija u kojoj se istovremeno mogu raditi 2 masaže. 

Masažni centar je osmislio poznati umetnik Ivo Kisovec čime je približio filozofiju "Istoka" na naše područje. Kako on kaže, mi živimo u svetu gde se sve brzo odvija, dok istok treba da nas inspiriše da umirimo svoj život. Wai Thai u Wellness centru predstvalja kopiju tajladnskih hramova, gde se pri samom ulasku osećate relaksirano. 

Wai Thai je ručne izrade i prepun je detalja. Zidovi su iscrtani u ateljeu, a zatim dopremljeni u Novi Sad gde su spojeni u jednu celinu. Sama gradnja je trjala nekoliko meseci, i velika je retkost videti takav enterijer u našoj zemlji. Prostor odiše mirnoćom i sam boravak Vam daje osećaj slobode.