Štrand Masaža

Telefon za informacije i zakazivanje: 069/47-22-778

Maštanje o relaksaciji i potpunom opuštanju obično nas u mislima odvodi na
prelepe plaže egzotičnih zemalja. Poseban prostor, sa baldahinima pruža nam osećaj odmora i bekstva od svih briga. Zvukovi vode, talasa, ptica i lagane muzike u pozadini još više nas mame da nepomično leškarimo i uživamo u trenutnku.

 Doživite svoj trenutak na novosadskoj plaži Štrand, u prelepom ambijentu Wellness centra Hotela Park koji je priredio specijalan prostor za uživanje u masažama. Terapeuti Wellness centra će Vam približiti osećaj boravka na egzotičnim plažama..

 

Masažni centar na Štrandu se nalazi sa leve strane platoa kad uđete na glavni ulaz Štranda. Odmah iza kafića, na travi, u posebno pripremljenom prostoru - kućici od drveta, koji sa baldahinima, Vam pruža osećaj da ste na nekoj dalekoj egzotičnoj plaži.

Na ovoj slici možete videti kako nas pronaći, bilo da dolazite na Štrand sa porodicom ili prijateljima, ili da doživite osećaj prave relaksacije u našem masažnom centru.

 

ŠTRAND - PLAŽA - MASAŽA

Masažni centar na Štrandu radi svakim lepim i sunčanim danom od 13-21h.  Pozovite nas i zakažite svoj termin na 069/47-22-778 ili nas potražite na Štrandu.

U ponudi su dostupne Relaks i Švedska masaža od: 5 min, 10 min, 15 min, 20 min, 30 min, 40 min i 60 min. Cene su u zavisnosti od vrste masaže i dužine trajanja masaže u rasponu od 350-1.900 din.