Ponuda Masaža

KLASIČNA RELAX MASAŽA

Prijatna ručna masaža koja pogoduje svima. Kombinuje lagani dodir, trljanje i gnječenje. Obrađuje celo telo,od stopala do vrata i glave. Relax masaža smanjuje napetost, ubrzava cirkulaciju i ublažava hronični bol. Trajanje masaže je 30,45,60,90 ili 120 minuta.


MASAŽA TOPLOM ČOKOLADOM

Jedna od najnežnijih i najugodnijih masaža.Podstiče izlučivanje hormona sreće,i smanjuje napetost i stres.Ujedno je to i tretman nege tela,jer potpuno prirodna čokolada koja se koristi obnavlja kožu i daje joj blistav čokoladni sjaj.Trajanje masaže je 45 minuta.

Masaža toplom čokoladom
MASAŽA VULKANSKIM KAMENJEM - hot stone therapy

Jaka energetska masaža koja kombinuje 10 orijentalnih masažnih tehnika sa toplinom i energijom vulkanskog kamenja.Koristi se vulkansko kamenje sa jakim elektromagnetnim potencijalom.Ovo je izuzetno delotvoran antistres tretman koji telo dovodi u stanje relaksacije,a mišiće oslobađa grčeva i napetosti.

SPORTSKA MASAŽA

Obrađuje mišice vazne za određenu atletsku aktivnost.Smanjuje mogućnost povrede i ubrzava oporavak mišića. Trajanje masaže je 40 minuta.

ANTISTRES MASAŽA 

Kombinacija refleksoterapije i relax masaže. Izvodi se pomoću toplih jastučića koji su napunjeni aromatičnim semenkama koje doprinose opuštanju i oslobađanju od stresa.  


ŠVEDSKA MASAŽA  

Dinamična masaža koja ima za cllj da podigne energiju, oslobodi od napetosti, poboljša cirkulaciju, oslobodi telo od toxina... Preporučuje se u serijama kako bi ispoljila svoje puno dejstvo. Trajanje masaže je 60 minuta.  

KRALJEVSKA MASAŽA 

Sinhronizovani pokreti dva terapeuta pružiće vam doživljaj potpune harmonije, balansa i smirenosti, uspostavljajući u vašem telu energetsku stabilnost. Ova masaža pruža potpuni osećaj glamura i prefinjenosti, i pravo je osveženje za duh i telo. 

 

MASAŽA U SLANOJ SOBI

Kombinacija uživanja i povećanja imuniteta! Masaža u Slanoj sobi predstavlja relax masažu od 45 minuta sa istovremenim boravkom u sobi koja imitira prirodnu slanu pećinu sa lekovitom mikroklimom, i u kojoj specijalni uređaj "Halogenerator" dodatno raspršuje čestice aerosola u prostoriju. Kristali kamene soli, kao prirodni jonizatori, poboljšavaju kvalitet vazduha jer proizvode negativne jone koji se nalaze samo na moru, u okolini slapova ili u vazduhu nakon oluje. Ova masaža će rešiti prehladu, alergiju i bolove u leđima u jednom potezu.

Kako biste osetili čari uživanja u Wellness centru, na dan bilo koje masaže uključeno je celodnevno korišćenje bazena i sauna!