Program TOP FORM

TOP FORM PROGRAM podrazumeva individualni pristup vežbaču- utvrđjivanje sistema vežbi potrebnih za što efikasniji učinak, zatim merenje procenta telesne masti,kardio vaskularni test i merenje obima tela. Na osnovu toga izrađuje se individualni program vežbanja koji učesnik VIP programa realizuje uz konstantan nadzor fitnes instruktora. Program može biti usmeren ka mršavljenju, ali od potrebe polaznika može biti kreiran u cilju jačanja, sticanja bolje kondicije, priprema za godišnji odmor (skijanje, ronjenje, padobranstvo)  itd.

Svi oni koji se prikljuce VIP Programu mogu očekivati sledeće:

 • individualni pristup svakom članu
 • savetovanje o pravilnom načinu ishrane
 • povećanje motivisanosti za vežbanje
 • individualni program vežbanja
 • merenje i kontrola potkožnog masnog tkiva
 • kardio vaskulrno testiranje kao i procena fizičkog stanja vežbača
 • vežbanje pod konstantnim nadzorom trenera

Pogram traje tri meseca a treninzi treninzi se odvijaju jedan na jedan sa trenerom.

Detaljnije informacije mozete dobiti na prijemu Wellness centra ili na broj telefona Sanus Wellness centra 021/47-22-777 ili 062/290-210

Program se sprovodi tako što se svaki vežbač na početku izmeri i odredi se njegovo inicijalno stanje. Nakon detaljnog upoznavanja sa vežbačem, naši treneri kreiraju poseban program ishrane i vežbanja koji se prati i koriguje u odnosu na brzinu napredovanja klijenta. Sam program vežbanja se detaljno analizira i planira unapred, a sprovođenje vrše naši stručni treneri koji su u svakom momentu u Fitness sali. Svi treneri su diplomirali na Fakultetu za Sport čime obezbeđuju visoko kvalitetan program vežbanja.

Iako je pristup svakom vežbaču individualan, mi smo kreirali takvu vrstu programa koja dozvoljava klijentu da dođe na trening u bilo koje vreme, ne uklapajući svoje slobodno vreme sa slobodnim vremenom personalnog trenera – jedna briga manje. Trening traje između 60 i 90 minuta. Za to vreme klijent prođe kroz nekoliko faza kontrolisanog treninga:

 • Zagrevanje uz vežbe oblikovanja
 • Zagrevanje na aerobnom trenažeru
 • Glavni deo treninga gde je pažnja usmerena na unapred zadati cilj
 • Smirivanje organizma
 • Istezanje muskulature koja je bila aktivirana za vreme treninga

Sve faze su potpuno isplanirane u zavisnosti od Vašeg početnog stanja i prati se svaki napredak. Nije trening isti, čak iako su u pitanju 2 osobe istog pola, iste visine i kilaže, jer mogu imati različite fizičke karakteristike. U zavisnosti od svih pokazatelja zavisi kakav će Vaš trening biti. Naravno, trening u kombinaciji sa ishranom koju ćemo predložiti za Vas će proizvesti najbolje rezultate.

Mi preporučujemo najmanje 3 treninga u toku nedelje, a najbojli rezultati se ostvaruju ukoliko dolazite 5 puta u toku nedelje. Kada su Vam dani za odmor, preporučujemo Vam relaksaciju na našem bazenu.

Svi polaznici programa imaju 3 meseca neograničenog korišćenja FITNESSA, BAZENA i SAUNA.

Cena programa je 17.000 dinara, a uplatu možete izvršiti gotovinski, platnim karticama ili žiralno na osnovu predračuna preko firme.

Obaveštenje 01. januar 2014. godine: nakon uspešno završene sezone 2013.godine, krenule su prijave za nove polaznike programa TOP FORM. Pozovite nas ili dođite lično ukoliko želite da obavite razgovor sa nekim od naših isntruktora. Instruktori su u teretani radnim danima od 09-22h, subotom i nedeljom od 11-22h. Radno vreme Wellness centra je svaki dan od 08-22h.