Grupni fitness programi

01.  Zumba:  

Zumba  je plesni fitness program i još uvek je najbrojniji FITNESS pokret u svetu. Ona je međunarodni fenomen koji donosi uzbudljive latino i međunarodne ritmove umnoge sportske dvorane širom sveta. Zumba  je moderni fitness koji je nastao spajanjem fenomenalne energije sa područja Latinske Amerike i kombinacije međunarodne popularne muzike. Zumba fitness kombinuje brze i spore ritmove i obuhvata ključna područja: Salse, Merengue, Reggaeton i Cumbia. Prema nekim procenama  1 sat vežbanja može sagoreti i do 1000 kalorija.  Moto Zumba fitnessa je  " Zaboravite vežbu - pridružite se provodu" - samo uživajte ​​u muzici i plesu. Zumba je jednostavno zabavna i delotvorna, a u Wellness centru je vodi dugogodišnji instruktor iz Rusije Anna Vojinović.

02.  Cycling:       

Cycling je grupni program koji se izvodi u posebnoj sali sa biciklima. Trener Vas vodi kroz vožnju biciklom i usklađuje ritam i opterećenje kako biste dosegli svoj maksimum. Preporučuje se za mršavljenje i povećanje kondicije. Program se najvećim delom izvodi u kombinaciji aerobno/anaerobne zone. Ukoliko želite i volite da vozite biciklcele godine, Cycling je prava stvar za vas. Povećajte svoju snagu, izdržljivost i definiciju mišića uz smanjenje potkožnog masnog tkiva. Treneri kažu: "Slušajte muziku koja će prosto da moli Vaše noge da jače okreću pedale! Uz našu motivaciju i ritam muzike, popećemo se zajedno na najviše uspone i dati zadnji atom snage u sprintu". Budite mentalno i fizički FIT uz trenera Bojadžija Marka, Gogu, Aleksandra Rakića ili Draganu Bojović.

03.  Aquarobik:

Aquarobik, kao što sama reč kaže je aerobik u vodi. Izvodi se u bazenu dubine 1.55m. Instruktor uz muziku kreira razne pokrete i vežbe koje, dok izvodite, voda dodatno otežava. Preporučuje se za oblikovanje tela, za osobe sa viškom kilograma, mlađim ali i starijim osobama.  Aquarobik podrazumeva vežbe za sve grupe mišića, učvršćuje i oblikuje telo. Dobra strana je što se kod gojaznih osoba za vreme vežbanja ublažava pritisak na zglobove kolena i leđa. Pozitivno utiče na kardio-vaskularni sistem i oslobađanje od stresa. Trener je Aleksandra Tripić.

04.  Body mix:

Je program kombinovanog sadržaja, pogodan za žene svih uzrasnih kategorija. Takođe je popularan kod populacije i sa viškom telesne mase hipokinezijom (ukoliko se manje krećete zbog posla u toku dana), ali i sve druge. Treninzi su srednje - jakog intenziteta ali progresivnog karaktera. Trening je raznovrsnog sadržaja, nekada bez rekvizita ili uz  fit - ball lopte, stepere, tegiće.. Trening se vikendom održava na bazenu, gde se rade skokovi, šetanja, trčanja i lagano plivanje. Trener je Profesor fizičke kulture Milana Katanić.

05.  Boks:

Program je visokog intenziteta i preporučuje se onima koji žele da podignu svoj trening na viši nivo. Zona opterećenja je pretežno u anaerobnoj zoni, a uz sve to učite kako se pravilno izvode udarci u džak. Ovladavanjem same tehnike boksa stičete i jednu veštinu samoodbrane. Trener Vas vodi od zagrevanja, glavnog dela treninga koji se radi do otkaza i na kraju do istezanja. Trener je Milan Stjepanović Šuda.

06.  Kick box:

Program je visokog intenziteta i preporučuje se onima koji žele da razviju podjednako mišiće nogu i ruku. Opterećenje je u anaerobnoj zoni, a udarci su nogama i rukama. Više se vremena posvećuje završnom delu treninga za istezanje. Treninge mogu da pohađaju sve uzrasne kategorije, muškarci, žene, bilo da su sportisti ili rekreativci. Trener je Miroslav Odžić.

07.  Power fitness:

Budite dobri u više stvari, a ne samo u jednoj. Kombinujući gimnastiku, vežbe sa vlastitim telom, pliometriju, funkcionalne pokrete i dizanje tegova, učite svoje telo novim veštinama i ujedno ga izazivajte!! Težak trening jača vaš karakter i odlučnost. Trening je osmišljen za muškarce ali praksa govori da je odličan i za žensku populaciju koja kondiciono u potpunosti može da parira i muškarcima. Trener je Marko Bojadžija.

08.  Booty & Core:

Booty & core je efektivan i sadržajan trening, koji za cilj ima zatezanje i oblikovanje mišića glutealne regije, trbušne muskulature i lumbalnog dela leđa. Radi se mix vežbi na parteru, eksplozivni skokovi, čučnjevi i iskoraci. Ovo je sjajan način da upotpunite vaš fitness program vežbama koje izoluju ove mišićne grupe. Trener je MArko Bojadžija.

09.  Body Forming:

Body forming u prevodu znači oblikovanje tela. Na njemu možete očekivati zatezanje mišića i redukovanje telesne mase. Na ovom aerobiku se primenjuje kružni tip treninga predstavljen u preko 10 vežbovnih stanica i radom po 40 sekundi. Takav princip koji se nekoliko puta ponovi dovodi do fenomenalnog zatezanja muskulature i predstavlja trening srednjeg intenziteta.

10.  Dance Aerobik:

Dance aerobik je grupni program koji kombinuje vežbe u plesnom pokretu. Vežbe se rade uz modernu muziku a program je srednje visokog intenziteta. Trener je Sanja Radosavljević

11.  Pilates:

Pilates je grupni program koji istovremeno razvija specifičnu mišićnu snagu i fleksibilnost mišića i zglobova, čime se postiže optimalna telesna uravnoteženost. Vežbe koje se izvode podučavaju o svesnosti disanja i poravnanju kičmenog stuba, jačaju unutrašnje mišiće trupa, izdužuju i toniraju telo, oslobađaju od stresa i utiču na poboljšanje mentalne koncentracije. Trener je Aleksandra Tripić.

12.  Joga:

Čas se sastoji iz nekoliko delova: opuštanje, zagrevanje, jačanje tela i na kraju vežbanje disanja. Zagrevanje se radi vežbama oblikovanja i postepeno se dozira opterećenje, a jačanje se vrši zauzimanjem različitih položaja- takozvanih asana. Joga je namenjena ljudima koji imaju manju pokretljivost mišića i zglobova kao i početnicima ili starijim osobama. Instruktor je Jelena Ilić.

13.  Body workout:

Body workout predstavlja grupni program na kojem možete očekivati vežbe za celo telo. On se izvodi uz muziku, a vežbe su jačeg intenziteta. Preporučuje se svima koji žele da zahtevan trening koji oblikuje vaše telo i dovodi vas u zavidnu kondiciju. Trener je Dragana Bojović.