Fitness

Fitness je sastavni deo svakog Wellness centra

Fitness predstavlja sinonim za vežbanje na spravama, međutim on je mnogo više od toga. Fitness predstavlja sve one aktivnosti kojima održavate svoju formu ili stičete nove motoričke sposobnosti i veštine.

  • Naš Fitness centar se sastoji od:
  • - ➤ Teretane
  • - ➤ 3 aerobik sale za grupne programe
  • - ➤ Škola plivanja za decu
  • - ➤ Power plate opreme za trening

Teretane se prostire se na više od 200 kvadratnih metara i opremeljena je Technogym spravama za vežbanje. U teretani možete trenirati sve mišićne grupe na spravma ili sa slobodnim tegovima. Započnite i završite trening na traci za trčanje, steperima ili bicikl ergometrima. Poseban deo teretane predstavlja parter sa strunjačama i švedskim merdevinama - ripstol.

Grupni programi se održavaju u aerobik salama koje su opremljene svim potrebnim rekvizitima za vežbanje: pilates lopte, steperi, ručni tegići, plastične šipke i tegovi, strunjače, čunjevi, vreće za boks i kik-boks, itd. Sve sale su sa ogledalima kako biste mogli pravilno da izvodite pokrete koje vam trener pokazuje. Wellness ima 2 sale za aerobike, 1 salu sa biciklima za Cycling, kao i bazen za aquarobik.

Škola plivanja se održava na bazenu koji je dubine 1.55m i temperature oko 27 stepeni. 2 trenera rade sa decom u 3 različite grupe: neplivači, poluplivači i obuka stilova plivanja.

Power plate predstavlja trening na vibracionoj mašini na kojoj se za vrlo kratko vreme postižu odlični rezultati. Wellness poseduje profesionalni Power Plate Pro5 aparat poslednje generacije koji garantuje uspešno vežbanje.