Nega Lica

U Wellnessu Hotela Park posebnu pažnju posvećujemo tretmanima lica, za koje koristimo preparate vrhunskih kozmetičkih kuća "GUINOT" i "ESENSA MEDITERANA". U zavisnosti od tipa kože, naš terapeut će odabrati adekvatan tretman potreban za osveženje i regeneraciju Vašeg lica.   
 
NOVO - DIAMOND Mikrodermabrazija tretman za podmlađivanje i smanjenje bora. Tretmanom se uklanja površinski sloj kože uz pomoć pravih dijamantnih čestica  na vrhu sonde koji nežno bruse kožu te uklanjaju mrtve ćelije kože.  

GUINOT

Prestizna Francuska kozmetika sa višegodišnjom tradicijom. Prvi put se pojavila na tržistu 1963. godine i od tada se nalazi u samom vrhu kozmetičkih brendova.

HIDRADERMIA

Prestižni tretman lica sa internacionalnom reputacijom. Uz pomoć galvanske i visokofrekventivne struje aktivni sastojci prodiru duboko u kožu. Koža se čisti i obnavlja, a istovremeno se smanjuje njena osetljivost. Hidradermia daje trenutno vidljive i dugotrajne rezultate, a prilagodljiva je različitim tipovima i stanjima kože. Trajanje Hydradermie je oko 90 - 120 minuta.

KLASIČAN TRETMAN LICA

Podrazumeva čišćenje kože, piling, kao i odgovarajuću masku za lice. Trajanje Klasičnog tretmana lica je oko 90 minuta


DIAMOND  MIKRODERMABRAZIJA

Imamo rešenje kako da pobedite nesavršenost kože! 

Mokrodermabrazija je skidanje površinskog sloja epiderma i istovremeno podsticanje cirkulacije i limfne drenaže. Dijamantna
Mikrodermoabrazija poboljšava celokupan izgled i kvalitet kože. Tretmanom se uklanja površinski sloj kože uz pomoć pravih dijamantnih čestica  na vrhu sonde koji nežno bruse kožu te uklanjaju mrtve ćelije kože. Ovaj inovativni uređaj nudi piling tretman dijamantima različite granulacije prilagođenim svim tipovima i područjima kože. Tretman se koristi za lečenje raznih stanja kože,  za uklanjanje pega, smanjivanje bora te ublažavanje ožiljaka i oštećenja kože od akni. 

  • Tretman obuhvata:
  •      - Mikrodermabraziju
  •      - Tretman ultrazvučnim talasima
  •      - Toplo/hladna masaža

Ultrazvučni talasi - masiraju kožu nežno uz podrhtavanje uzrokovano visokom frekvencijom kaja se dešava 1 milion u sekundi i prodire duboko u kožu, te poboljšava cirkulaciju krvi, ubrzava metaboizam, aktivira ćelije kože i pomaže koži da upije hranljive sastojke. Uz pomoć mikro masaže, eliminišu se zrele ćelije, hidrira se koža i ostavlja je mladom i elastičnom.

Toplo/hladna masaža – topla masaža dovodi do toga da se niži slojevi tkiva zagrevaju i na taj način ubrzavaju cirkulaciju krvi i limfe i aktiviraju metabolizam površine kože. Veoma je prijatna za osetljivu i blago povređenu kožu. Hladna masaža hladi
kožu, uklanja crvene tragove, smiruje kožu i ublažava bol.  

Ceo tretman pruža čvršću kožu, svež i ujednačeni ten koji se neprestano poboljšava tokom vremena. Tretmani su bez iritacija i bilo kakve nelagodnosti, opuštajući, i zapravo jako ugodni. Najvažnije od svega, rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana. Koža izgleda čišće, svežije, blistavije te je glatka na dodir.

Po pravilu, radi postizanja najboljeg mogućeg efekta treba uraditi najmanje 6 tretmana, koje se rade jednom u 7 do 10 dana.
Da bismo održavali lepotu kože, svaka 2 do 3 meseca trebalo bi ponoviti tretman. Sama procedura ne traje duže od 30 minuta do 1 sata. Najbolje od svega je to što se mogu tretirati svi delovi tela. 

Cenovnik (u odseku KOZMETIKA)..