LPG

LPG – APARAT ZA UKLANJANJE CELULITA,PODMLAĐIVANJE I ZATEZANJE KOŽE

LPG tretmani pomažu u stvaranju novog stanja vezivnog tkiva, a takođe povećavaju protok krvi i limfe čime se efikasno odstranjuje celulit. Visoka tehnologija Cellu M6 Keymodula omogućava korisniku dostizanje optimalnog stanja tkiva što je posebno uočljivo u potkožnim masnim ćelijama. Rezultat je vitko telo i nežnija koža. Dodatna prednost ovog bezbolnog tretmana je njegova potpuna neškodljivost organizmu: proces deluje opuštajuće, a u njega nisu uključeni lekovi niti hemijske supstance. Tretman samo aktivira prirodne funkcije kože i vraća organizam u prvobitno zdravo stanje.

KAKO LPG DELUJE?

LPG radi na principu mehaničkih stimulacija kože pomoću dva nezavisna motorizovana valjka. Nežna površina valjka olakšava njihovo kretanje po telu i garantuje ugodan i relaksirajući osećaj prilikom tretmana.

Tretmani su neinvazivni i potpuno bezbolni, njihovi rezultati su naučno dokazani, a uz terapeutska dostignuća pružaju i potpuni osećaj relaksacije i pomažu u borbi protiv stresa.

PRIMENA LPG APARATA:

  • ELIMINACIJA CELULITA
  • TONIFIKACIJA I UČVRŠĆIVANJE OPUŠTENE KOŽE
  • IZGLAĐIVANJE NEPRAVILNOSTI KOŽE
  • SMANJIVANJE MASNIH NASLAGA
  • POSTPOROĐAJNA REHABILITACIJA
  • POSTHIRURŠKO ODRŽAVANJE
  • UKLANJANJE VIŠKA KOŽE

KADA SU NAJBOLJI REZULTATI?

Radi postizanja željenog rezultata, uz adekvatnu ishranu kao i redovnu fizičku aktivnost, preporučuje se minimalno paket od 15 tretmana, 3 puta nedeljno uz ne veće pauze od 48 sati. Posle odrađene seanse tretmana preporučljivo je održavanje jednom mesečno. Seansu od 15 tretmana bi trebalo ponavljati svakih godinu dana.


IZ WELLNESSA HOTEL PARK O LPG APARATU

Želeli bismo da naglasimo da je LPG jedini medicinski aparat priznat od svetske asocijacije plastičnih hirurga.

Radi na principu kombinacije vakuma i stiskanja valjcima, čime uzrokuje izbacivanje tečnosti iz potkožnih ćelija, pri čemu se gladi masno tkivo ispod površine kože. Ovom metodom ubrzava se cirkulacija i stimuliše limfa, pa se tako postiže elimanacija celulita, smanjenje masnih naslaga i celokupno oblikovanje tela, kao i zatezanje i ravnanje kože. Jedan tretman traje od 35 do 45 minuta,u zavisnosti od vrste i količine celulita. Preporučujemo da se radi 2 do 3 puta nedeljno u razmacima ne većim od 48 sati. Takođe, preporučujemo minimum 15 tretmana uz redovnu fizičku aktivnost i kontrolisanu ishranu.

Zašto LPG baš kod nas?

Prilikom uplate paketa LPG tretmana u Wellness centru dobijate GRATIS korišćenje teretane, bazena i sauna. Time želimo da Vam pokažemo da su i Vaš i naš cilj identični, a to je postizanje što boljih rezultata. U teretani će Vam naši treneri pomoći prilikom odabira vežbi i naučiti Vas da pravilno trenirate. Ukoliko niste sportski tip, opustite se u toplom bazenu, gde će Vam dobro doći i lagano trčkanje kao zamena za teretanu, a potom provedite bar 5 minuta u sauni.