Anticelulit program

Sve dame žele da imaju lepo, zategnuto i negovano telo. Pored redovnog vežbanja i pravilne ishrane koji su neophodni za postizanje željenog izgleda, Wellness Sanus Vam nudi raznovrsne tretmane tela koji će Vam pomoci na putu do Vašeg krajnjeg cilja.

Neki opis slike

LPG

Aparat za uklanjanje celulita, podmlađivanje i zatezanje kože. LPG je jedini medicinski aparat priznat od svetske asocijacije plastičnih hirurga. Radi na principu kombinacije vakuma i stiskanja valjcima, čime uzrokuje izbacivanje tecnosti iz potkožnih ćelija i glađenje masnog tkiva ispod površine koze. LPG tretmani su potpuno bezbolno i efektno rešenje u borbi protiv celulita i masnih naslaga. U zavisnosti od vrste i količine celulita tretman traje od 35-45 minuta, a preporučljivo je povezati 15 tretmana u razmacima ne većim od 48 sati.

ANTICELULIT MASAŽA

Kombinacija posebnih eteričnih ulja i specijalnih masažnih tehnika pospešuje cirkulaciju, izlučivanje suvišne tečnosti i otklanja celulit. Masažom se može precizno prići području koje je ugroženo celulitom, a intenzitet dodira se prilagođava u zavisnosti od individue. Radi postizanja najboljih rezultata, anticelulit masaža se preporučuje tri puta nedeljno u periodu od tri meseca.

ANTICELULIT MASAŽA MEDOM

Uz pomoć meda koji se nanosi na kožu, celulit iz dubljih slojeva izvlači se na površinu i razbija. Ovim tretmanom koža se gladi i hidrira, a ujedno postaje meka i glatka.