Članstvo

Wellness članstvo

Uplatom godšnjeg WELLNESS ČLANSTVA ostvarujete popuste i do 20% u periodu od godinu dana.

Član Wellness centra u Hotelu PARK možete postati tako što ćete uplatiti članarinu u iznosu od 390 din.

Članstvo je na godišnjem nivou i može se obnoviti. Pri učlanjenju dobijate wellness karticu sa vašim imenom preko koje možete vršiti i sve naredne uplate.

Ukoliko odaberete opciju WELLNESS PAKETA godišnje Članstvo dobijate GRATIS. Wellness paketi predstavljaju kombinaciju više usluga, kao što su: Fitness-SPA; SPA-Masaža; Aerobik-Frizerske usluge; itd...

Zlatno Wellness članstvo

Da bi ste postali ZLATNI WELLNESS ČLAN, potrebno je da kupite neki od VIP paketa iz naše ponude. To su paketi sa trajanjem od najmanje 6 meseci i paketi koji na mesečnom nivou prelaze vrednost od 20.000 din.

Imate mogućnost da svaki višemesečni paket kreirate po Vašoj želji. On može da sadrži kombinaciju usluga koja Vama odgovara, a mi ćemo se potruditi da Vi budete zadovoljni.

Sa statusom Zlatnog člana, ostvarujete dodatni popust u odnosu na Wellness Člana na sve naše usluge tj. kupujete usluge po najpovoljnijim cenama, imate besplatno korišćenje peškira, bade mantila, papuča, kao i druge pogodnosti predviđene za korisnike vlasnike VIP kartica.